Namještaj po mjeri : Kuhinje, Američki plakari, Predsoblja

Namještaj po mjeri

NAMJEŠTAJ PO MJERI

KUHINJE PO MJERI

Kuhinje koje izradjujemo u potpunosti prilagodjavamo vašim zahtjevima od početka izrade do završnog dijela montaže.

Sa vama prolazimo detalje koji su potrebni a sve kako bi vaša kuhinja bila izradjena tako da funkcionalnošću i stilom izrade i ostalim karakteristikama zadovoljava sve vaše potrebe.

KUHINJE
AMERIČKI PLAKARI

AMERIČKI PLAKARI PO MJERI

Američki plakari svojom funkcionalnošću omogucavaju maksimalnu iskorišćenost vašeg prostora.

Plakari su kliznim vratimu uklapaju se na najbolji način a izradjujemo ih prema dimenzijama vašeg prostora od poda do plafona, od zida do zida prema vašem izboru iz širokog asortimana boja i aluminiskih profila u kombinaciji sa staklom u boji,ogledalima razne štampe i t.d.

DJEČIJA SOBA PO MJERI

Uredjenje dječije sobe veliki je užitak zu svakog roditelja,ali u isto vrijeme je i veliki izazov jer igra veoma važnu ulogu u razvoju djeteta koje je ujedno hjihova igraonica,hjihov kutak zu učenje, boravak i spavanje. Kombinujući veliki izbor boja i dekora sa dizajnom elemenata našim mališanima biće dovoljno mjesta za sva njihova blaga i tajne u kutku za bezbrižno odrastanje.

krevete-DJEČIJA SOBA
nameštaja po meri

PREDSOBLJA PO MJERI

Uredenje hodnika ili uredjenje predsoblja ostavlja prvi utisak na vaše goste.

Zbog toga u svom domu trebu imati lijep i inspirativan hodnik,tako da nudi dovoljno prostora zu odlaganje vaše obuće, odjeće i svakodnevnih predmeta i sitnica.

SPAVAĆE SOBE PO MJERI

Spavaća soba je kutak koji treba da poslije napornoga dana služi za odmor, relaksaciju i spavanje uz pametan odabir dušeka i modela ležaja.

Vodeći računa o prostoru u sobi uz model ležaja neizostavni su i noćni ormarići uz organizaciju da možete u ormarima pedantno složiti svu svoju garderobu.

Spavaće sobe

NAMEJŠTAJ PO MJERI – CRNA GORA

+382 67 555 961

+382 68 230 321